FRAKT VÄRLDEN | GRATIS ÖVER £60     clearpay     klarna

  • Login Icon Logga in
  • Vagn
    0 föremål

Sussex County Cricket Club: Abidine Sakande

Sussex County Cricket Club: Abidine Sakande - HerbaChoices

Sussex County Cricket Club: Abidine Sakande

Vilka är dina favoritprodukter från Herbalife®?

Min favoritprodukt i Herbalife-kollektionen måste vara CR7 Drive. Att bowla långa perioder i värmen är extremt fysiskt tröttsamt och att ha CR7 Drive i min flaska gör en betydande skillnad. Andra dagar använder jag också Hydrate om mitt OSMO-testresultat är lågt. Det smakar gott, har en bra balans av elektrolyter och ökar mina hydreringsnivåer utöver när jag dricker vatten på egen hand eller andra drycker som squash. I slutändan gör det mig redo och fokuserad för tid på fältet eller för träningspass.

Hur hjälper detta dig som professionell cricketspelare?

Skillnaden CR7 Drive och Hydrate gör för mig som bowlare kan vara skillnaden mellan en wicket på den sista dagen av en match eller inte. Att ha lite mer energi och driv, särskilt när det kommer till de senare stadierna av ett spel är verkligen viktigt, och att ha CR7 Drive i min flaska kan hjälpa mig att driva min prestation på kanten av trötthet och längre. Jag gillar inte att slösa tid på mina träningspass, och stödet från Herbalife®-produkter hjälper mig att vara i optimal fysisk kondition för att träna och använda min tid effektivt för att uppnå mina sportmål.

 När tycker du att detta hjälper dig mest?

Under morgonförberedelserna innan en match och igen under någon av pauserna ser jag till att fylla på med CR7 Drive och/eller Hydrate beroende på hur höga mina trötthetsnivåer känns och de andra externa variablerna på dagen, som t.ex. väder. Om jag vaknar på morgonen och känner att mina hydreringsnivåer är låga, kommer jag att använda den för att återfukta snabbt och effektivt. Tidpunkten för konsumtionen av dessa produkter är där jag känner att jag får "bästa valuta för pengarna" eftersom de ger effektivt näringsstöd när jag behöver det som mest.

Varför skulle du rekommendera Herbalife till andra cricketspelare?

Först och främst, om Herbalife kan stödja andra cricketspelares näring på samma sätt som det har stött mig att nå den standard jag är nu, måste något gå rätt. Jag äter bra och att veta att jag kan lägga till detta genom att fylla på min totala näring med dessa produkter betyder att jag vet att den delen av min totala träning tas om hand. Jag har fördelen av att kunna fokusera på mitt fysiska välbefinnande som en del av min professionella karriär; Jag är medveten om att många andra människor kanske inte har den här lyxen med ett heltidsjobb eller andra åtaganden att kämpa med, så ett effektivt näringsmässigt ergogent hjälpmedel kan göra hela skillnaden! Herbalife®-produkter kan definitivt stödja din övergripande träning och fysiska prestation så att du kan nå full atletisk potential.