FRAKT VÄRLDEN | GRATIS ÖVER £60     clearpay     klarna

  • Login Icon Logga in
  • Vagn
    0 föremål

"Summer is still in the air" – BBC-kocken Rachel Allens recept med en säsongsbetonad twist

“Summer is still in the air” – BBC Chef Rachel Allen’s recipe with a seasonal twist - HerbaChoices

"Summer is still in the air" – BBC-kocken Rachel Allens recept med en säsongsbetonad twist

SKÅDESPELARE, modell, bloggare och föreläsare Megan Taylor har skapat ett säsongsbetonat recept på Formel 1-shake med en twist, inspirerat av BBC-kocken Rachel Allen. För recension och recept, se nedan.

MIN HÖSTMORGONRUTIN (MAT OCH TRÄNING)

Att vara frilans innebär att vardagen är annorlunda för mig. Ena dagen kan jag vara på inspelningsplats, nästa kan jag vara hemma och skapa innehåll och andra dagar kan jag vara på stan och provspela och göra möten. Jag älskar denna livsstil av oförutsägbarhet och spänningen att göra något annorlunda varje dag. Det enda som då kan ta ett baksäte är min träning och näring. Den här hösten känner jag att jag verkligen har fått det till en fin konst. Läs vidare för min typiska morgon som håller mig glad, frisk och redo för dagen.

Det här inlägget innehåller en betald annons av Herbalife Nutrition, men alla tankar och åsikter är mina egna.

08:00 AM

Kan inte motstå lite sociala medier. Jag vet att det är dåligt men det finns vissa morgnar när jag bara inte kan hoppa ur sängen så att ligga där och stirra på det där fruktansvärda klarblåa ljuset på min telefon verkar väcka mig lite (det finns faktiskt mycket vetenskap för att säkerhetskopiera detta). Jag svarar på alla mina meddelanden på sociala medier och svarar på brådskande mejl som jag kan skicka från min telefon. Efter 10/15 minuter hoppar jag så småningom upp ur sängen och klär på mig mina träningskläder. Jag älskar mina Aussie Grip Apparel sportkläder för tillfället eftersom jag kan lägga min iPhone i fickan på leggings… fler träningsleggings behöver detta!

08:15 AM

Jag väcker Coco och tar med henne på en promenad och matar henne sedan. Coco kommer att sova längre än oss om vi inte väcker henne. Vi vaknade 11:30 i söndags och hon slumrade fortfarande när vi gick ner till henne. Hon är som en tonåring.

09:00 AM

Jag går till Liams bootcamp-klass om jag är ledig på en bootcamp-dag. Jag älskar att gå på bootcamp eftersom du får ett helkroppsträning och får träna lite konditionsträning samtidigt som du umgås med en härlig grupp människor. Jag gillar också verkligen att kunna träna samtidigt som jag blir instruerad eftersom någon annan pressar mig och Liam är fantastisk på att undervisa klassen på ett roligt sätt. Om det inte är en bootcamp-dag springer jag 6 km och lyssnar på en inspirerande podcast. Jag har lyssnat på The Influencer’s Podcast på sistone och tyckte att den var otroligt inspirerande de dagar som jag skapar blogginnehåll. Det får dig till en fantastisk sinnesstämning och gör det möjligt för dessa glada endorfiner att spridas runt din kropp så att du kan vara riktigt produktiv. Gillar du att träna i grupp med en instruktör eller träna själv?

10:00 AM

Jag personligen gillar verkligen att träna på fastande mage eftersom jag hatar den där känslan av att springa omkring och känna maten studsa runt i magen. Det är också allmänt undersökt att träna på morgonen innan du "bryter fasta" (frukost) ökar din fettförbränningspotential, vilket hjälper dig att bränna mer fett under träning. På sistone har jag till frukost använt Herbalifes Fruit Burst-recept gjort av kocken Rachel Allen. Jag är ett stort bärfan, har alltid varit det. Även om det här receptet också får mig att känna att sommaren fortfarande är i luften, Jag har gett det en liten säsongsbetonad twist med björnbär. Dessa skarpa ljusa höstmorgnar och en Formel 1 hallon- och blåbärshake kan bara få dig att le. Shakes är perfekta att ta med dig på pendlingen om du har bråttom. Kolla in receptet jag har anpassat nedan. Rachel Allens andra recept på Herbalife Nutrition finns här.

Server 1
• 26g Formel 1 Hallon- och blåbärssmak
•150g naturlig grekisk yoghurt (Jag köper Waitress eget helfett där det inte finns tillsatta falska sockerarter)
•100g mango
•1 matsked citron
-Blanda alla dessa ingredienser tills det är helt slätt.
-Tillsätt 15g gröthavre om du vill ha med lite extra kolhydrater. Jag utesluter gärna gröthavren och är helnöjd fram till lunch.
-Jag har alltid frysta bär i frysen och på sommaren då vädret är varmt de frysta bären ger dig en extra isig hit.
-Topptips: Om dina bär är på väg att vända, hacka dem, lägg dem i en behållare och förvara i frysen för att göra juicer och smoothies.

10:15 AM

Efter en snabb dusch sätter jag mig vid mitt skrivbord och svarar på resten av mina e-postmeddelanden och sätter sedan igång med mitt senaste projekt. Du kanske tror att 10:15 är ganska sent för att faktiskt sitta ner och jobba, men jag brukar sluta jobba vid 19:30. Dessutom har vardagen ett helt annat schema. Berätta för mig vilken är din favoritfrukost under höstmånaderna? x

Om du vill läsa mer om Herbalife Nutrition och se Rachel Allens signaturrecept, klickar du här.

Original post av Megan Taylor, vänligen klicka här för att se inlägget.

.