FRAKT VÄRLDEN | GRATIS ÖVER £60     clearpay     klarna

  • Login Icon Logga in
  • Vagn
    0 föremål

Att hjälpa andra samtidigt som jag tjänar extra inkomst för min familj

Helping Others While Earning Extra Income for My Family - HerbaChoices

Att hjälpa andra samtidigt som jag tjänar extra inkomst för min familj

Innan jag fick barn sa jag: "När jag får barn vill jag vara hemmamamma." Att vara i Herbalife Nutrition-branschen ger mig möjligheten att hantera min tid och frihet för att finnas där för min familj.

Jag gick först med i Karlas fitness- och kostklubb som kund. Jag gillade hur Karla hjälper till att utforma näringsprogram för människor att uppnå mål kring vår nuvarande livsstil, med hjälp av utbildning och material från Herbalifes näringsexperter.

Att kunna hjälpa någon med viktkontroll, få muskler eller överlag må bättre med sig själv och vara självsäker – jag visste att det var det jag var menad att göra, så jag registrerade mig som  Herbalife Nutrition Independent-distributör.

Det här gjorde det möjligt för mig att komplettera min mans inkomst* samtidigt som jag arbetade med verksamheten hemifrån på deltid. Jag gör verksamheten var som helst där jag är: jag gör det från fältet, från min mans mormors hus medan jag tar hand om henne, eller helt enkelt från mitt vardagsrum.

Den extra inkomsten* har hjälpt min man att skära ner på sitt hektiska arbetsschema. Det tillät mig till och med skicka mina barn på studiebesök över hela landet och betala för deras fritidsaktiviteter. Jag kan bevaka mitt barns sport och deras musikevenemang i skolan.

Jag är fortfarande en heltidsmamma och jag är där under alla deras träningar. Jag behöver inte missa någon av deras matcher. Min favoritdel med att göra den här verksamheten är att jag kan vara  närvarande månad.