FRAKT VÄRLDEN | GRATIS ÖVER £60     clearpay     klarna

"Lätt och bekvämt" - Ärlig recension av skräddarsydda smoothies av kändiskocken Rachel Allen

‘Easy and convenient’ – Honest review of bespoke smoothies of celebrity Chef Rachel Allen

"Lätt och bekvämt" - Ärlig recension av skräddarsydda smoothies av kändiskocken Rachel Allen

DEN DUBLIN-baserade bloggaren Just Kassi tyckte om kändiskocken Rachel Allens recept så mycket att hon till och med lade till dem i sin dagliga rutin! För recensionen och receptet, läs vidare.

MINA TANKAR OM DE NYA HERBALIFE NUTRITION SMOOTHIES AV RACHEL ALLEN

Vi lever alla hektiska liv fyllda med ansvar och på något sätt tenderar vi att glömma att våra stressiga rutiner kan ta en vägtull på vår hälsa. När vi är upptagna är det första som kan gå ut genom fönstret vår kost. Det är alldeles för lätt att hitta snabba lösningar för att stoppa vår hunger, välja snabb och inte så hälsosam mat, samtidigt som man glömmer att socker och kolhydrater kan få oss att känna oss ur balans och misslyckas med att upprätthålla oss på samma sätt som en hälsosam måltid skulle göra. .

När det gäller att börja dagen rätt tycker jag att smoothies är det enklaste sättet att få i sig bra näringsämnen.

För några månader sedan provade jag Herbalife Nutrition för att få lite balans i min kost (läs allt om det här). När jag testade Herbalife Nutrition insåg jag att att ha en shake till frukost fungerade bra med min rutin eftersom jag vanligtvis hoppade över frukosten och levde på svart kaffe till lunch! Att använda Herbalife Nutrition Formula 1 shakes http://products.herbalife.ie/weight-management/formula-1 fick mig att inse hur enkelt och hälsosamt det är att lägga till en smoothie i min kost, särskilt efter att ha tränat på morgonen.

Att dricka en hälsosam shake till frukost är så enkelt och bekvämt, men jag är medveten om att det också kan bli lite repetitivt och om du har ont om tid och idéer kan det sluta med att du dricker samma smakshake varje dag.

Ibland är lite inspiration allt som krävs för att uppmuntra dig att utforska nya recept och för att hjälpa till med det har Herbalife Nutrition samarbetat med kocken Rachel Allen för att ge oss två läckra smoothies som jag fick till testa och jag rapporterar tillbaka i detta inlägg.

Herbalife Nutrition Smoothies inspirerade av Rachel Allen

Om du inte redan vet så är Rachel Allen en berömd kock med många kokböcker och shower samt löpande klasser på den berömda Ballymaloe Cookery-skolan. Hennes två recept på Herbalife Nutrition – Fruit Burst och Green Goddess är hälsosamma shakes med några läckra och näringsrika ingredienser att lägga till din formel 1.

Min favorit var Fruit burst shaken som också har havre i och är den perfekta shaken till frukost. Jag skulle aldrig ha tänkt på att lägga till havre i en shake men jag är så glad att jag provade det eftersom det var utsökt och väldigt mättande.

Se instruktionsvideor av recepten här