FRAKT VÄRLDEN | GRATIS ÖVER £60     clearpay     klarna

  • Login Icon Logga in
  • Vagn
    0 föremål

Varför jag behövde gemenskap för att nå mina viktminskningsmål

Why I Needed Community to Reach My Weight Loss Goals - HerbaChoices

Varför jag behövde gemenskap för att nå mina viktminskningsmål

Jag har kämpat med min vikt nästan hela mitt liv. På gymnasiet kallade mina vänner och familj mig Biggie – det var ett smeknamn som följde mig in i vuxen ålder tills jag upptäckte Herbalife Nutrition.

 

 

Jag lärde mig om Herbalife Nutrition i augusti 2015. En dag var jag på gymmet och tränade, och den här killen knackar mig på axeln, och det är min gamla vän Ace som jag inte hade sett på några år. Jag kom ihåg honom som en ganska knubbig kille som jag, men när jag såg honom på gymmet var han mycket smalare och han såg bra ut.

Jag tänkte, "Dude, vad gör du? Du ser bra ut." Han förklarade att han hade börjat ägna mer uppmärksamhet åt sin kost och hade tränat med ett gäng vänner. Innan vårt samtal avslutades bjöd han in mig att följa med honom på hans nästa gruppträning.

Min första gång på en Herbalife Nutrition Fit Club

Första gången jag blev inbjuden till en oberoende distributörs Fit Club kände jag direkt den positiva energin och känslan av gemenskap. Jag träffade många människor och tränarna tog sig tid att lära känna mig.

Alla var verkligen uppriktiga och äkta – de välkomnade mig med öppna armar, och jag visste i det ögonblicket att jag ville vara en del av denna gemenskap.

På klubben finns det olika typer av träningspass. På övervåningen finns kroppsskulptur och på nedervåningen är det body blast. Du svettas på dig! På övervåningen gör du olika varianter av sit-ups, armhävningar, jumping jacks och utfall. På nedervåningen är det lite mer intensivt: du arbetar i ett snabbare tempo och gör så många reps som möjligt.

Jag älskar att komma till klubben eftersom vi alla har samma mål; vi har rätt tankesätt. Vi vill se bra ut, komma i form och leva hälsosammare. Det är som en familj för mig, och vi uppmuntrar alltid varandra.

Kraften i gemenskap och socialt stöd

Jag har försökt gå ner i vikt med olika metoder i flera år. Det var inte förrän jag kom till Herbalife Nutrition som jag lärde mig om vikten av bra kost och provade olika träningspass som tillsammans hjälper mig att nå mina träningsmål.

Jag hade ett gymmedlemskap, men det är bara inte samma sak. Skillnaden är motivationen jag får från inte bara tränarna utan även min träningspartner. Detta pressar mig hårdare och svårare att träna varje dag.

Jag fick också många nya vänner som blev mer än bara träningskompisar – vi umgås faktiskt tillsammans och njuter av aktiviteter utanför klubben, som vandring, cykling, simning och camping.

Jag är mycket tacksam över att ha Herbalife Nutrition i mitt liv på grund av de människor jag har träffat och de framsteg jag har gjort mot mina träningsmål. När jag registrerade mig som Preferred Member trodde jag att jag bara fick rabatt på produkterna, men det jag upptäckte var en hel gemenskap av positiva och stödjande människor som alla arbetar mot samma mål.