FRAKT VÄRLDEN | GRATIS ÖVER £60     clearpay     klarna

  • Login Icon Logga in
  • Vagn
    0 föremål

Nile Wilson: "Jag är mer stolt över vad jag har övervunnit, än någon medalj som har lagts runt min hals"

Nile Wilson: “I am more proud of what I have overcome, than any medal that’s been put around my neck” - HerbaChoices

Nile Wilson: "Jag är mer stolt över vad jag har övervunnit, än någon medalj som har lagts runt min hals"

Herbalifes näringsambassadör och olympiska gymnast Nile Wilson om skador, svårigheter och att vara en del av Herbalife-familjen.

Olympisk bronsmedaljör Nile Wilson har blivit ambassadör för Herbalife Nutrition av flera anledningar. Han har inte bara blivit förälskad i produkterna, han har också upptäckt att hans idrottare och entreprenöriella karaktär verkligen matchar tänkesättet hos Herbalife Nutrition-medlemmar. Efter en mörk period under sin återhämtning från en allvarlig skada i början av 2017 är 22-åringen nu i ett bättre fysiskt och mentalt tillstånd än någonsin. Här berättar han om sitt helt nya klädsortiment med Herbalife Nutrition, sin spänning inför de kommande olympiska spelen och sitt träningspass med Samantha Clayton.

Varför blev du ambassadör för Herbalife Nutrition?

Jag letade bara efter stöd, men Herbalife Nutrition blev en familj för mig. Uppenbarligen finns det näringselementet: mitt kosttillskott, förbättringarna som jag gjorde, hur jag mår, hur jag återhämtar mig är verkligen fantastiskt.

Och det finns en känsla som jag har när jag deltar i evenemangen; Jag har aldrig känt något liknande förut. Det här samarbetet påverkar mig också enormt ekonomiskt: allt jag gör kommer med en kostnad, och det stöd jag får från Herbalife Nutrition är otroligt.

Tillskotten lägger till en enorm procentandel till min prestation

Så kärnan i samarbetet för dig är produkterna?

Definitivt. Produkterna måste fungera för mig. Jag tränar fyra till sex timmar per dag, du kan föreställa dig den fysiska sträckan av det. Och jag måste kunna komma in dagen efter det och träna igen, så återhämtningen är nyckeln. Även hur du känner dig när du tränar är väldigt viktigt. Du måste hitta en balans, och kosttillskotten bidrar till en enorm procentsats till min prestation.

Hur känner du inför att lansera ditt eget klädsortiment med Herbalife Nutrition?

Sedan 18 års ålder har jag alltid varit affärsmässig. Jag började jobba väldigt hårt med innehåll: att lägga ut gymnastik och mitt namn, skapa ett personligt varumärke som nu ses och ses och erkänns av miljontals människor genom mitt hårda arbete.

Och nu är det väldigt spännande att kunna bygga en verksamhet utifrån detta. Vi har lanserat NW Clothing för över ett år sedan nu. Det började som en hobby för mig precis på baksidan av min YouTube-kanal: att nå många människor, ge dem något att njuta av, att vårda, att minnas mina vloggar.

Att kunna inspirera distributörerna med min resa är spännande

Och självklart är det som en dröm att kunna samarbeta med Herbalife Nutrition. Det har gått från att kanske sälja tio t-shirts till ett riktigt märke, vilket – när jag säger det högt – det är vansinnigt. Jag är mycket stolt över mina affärsprestationer. Och det länkar ganska bra till Herbalife Nutrition-gemenskapen: liknande tankesätt, entreprenöriella företag. Så att kunna inspirera distributörerna och medlemmarna med min resa är också spännande. Vi balanserar varandra, vi delar med oss ​​av tips om hur de utvecklar sin verksamhet. Det fungerar så bra.

Du dyker ofta upp på scen vid Herbalife Nutrition-evenemang. Vilket är ditt huvudsakliga budskap till medlemmarna?

Att dina handlingar måste kartlägga dina ambitioner. Det är lätt att prata om vad man vill, men att faktiskt lägga ner arbetet och timmarna, svetten, tårarna, grinden, det är skillnaden. Att du faktiskt får det att hända. Så fort jag har en idé, en video, ett telefonsamtal, går jag för det. Jag är den som kan få det att hända. Det är mitt huvudbudskap.

Oavsett hur mycket jag vinner kommer jag fortfarande att svämma över gymmet

Hur känner du inför nästa OS?

Jag är så exalterad, speciellt i ljuset av vad jag har gått igenom. Förra året var en utmanande återhämtning från min skada.Nu är det definitivt hanterbart, men att komma ur det och bli en Commonwealth Champion ger mig ett enormt självförtroende

Min gymnastik är på en nivå där jag aldrig har varit. Jag har aldrig känt mig så här bra, smal och stark. Jag tror att det nu handlar om att behålla det och att hålla sig frisk fysiskt och mentalt.

Hur tar du hand om ditt psykiska välbefinnande?

Mentalt är det viktigt för mig att faktiskt kunna släppa saker när jag slappnar av. Jag är i en mycket pressad miljö; arbetsbördan, smärtsamma, timmars transplantation, men samtidigt tar jag det inte så allvarligt. Jag älskar gymnastik, och det glömmer jag aldrig. Även när det är en förödmjukande match med mitt ego. Oavsett hur mycket jag vinner kommer jag fortfarande att svämma över gymmet. Min familj och mina vänner spelar en stor roll i att ha den attityden och tänkesättet.

Jag tycker också att det är viktigt att ha känslan av tacksamhet, att vara tacksam. Uppenbarligen efter skadorna att kunna gå från att inte kunna göra någonting till där jag är idag ger det dig verkligen den där utsikten och tacksamheten. Det håller mig mentalt stabil, håller mig igång. Jag är bara tacksam för att jag kan utöva den sport jag älskar efter att den tagits ifrån mig tidigare. Jag har genomgått flera operationer flera gånger under en sexmånadersperiod.

Det var seriöst mörka scener när jag låg på en soffa i gips. Nu glömmer jag aldrig var jag kommer ifrån. Jag är mer stolt över vad jag har övervunnit, än någon medalj som har lagts runt min hals. Bara karaktären jag har blivit, styrkan som jag drunknar av.

Du filmade en träningsvideo med Herbalife Nutritions vicepresident och olympiska sprintern Samantha Clayton. Hur var det?

Hon är uppenbarligen mentalt vältränad och stark. Du kan se crossover i tankesättet: hon är väldigt positiv. Och även när hon var nervös för t.ex. backflipen, gick hon fortfarande för det. Hon har samma atletiska, "kan göra"-tänk som jag, och hon krossade det. Hon slog mig till och med. Vi är också båda väldigt konkurrenskraftiga, så det måste bli en revansch.

Nile arbetar nu på ett helt nytt hemligt projekt med Herbalife Nutrition, som definitivt kommer att utmana och röra alla. För mer information, håll ett öga på vår blogg och sociala mediekanaler.

Klicka här för att se Nile och Sams träningsvideo: https://youtu.be/VFqmTR3lyos

Klicka här 

för att köpa Niles Herbalife Nutrition-kläder.