FRAKT VÄRLDEN | GRATIS ÖVER £60     clearpay     klarna

  • Login Icon Logga in
  • Vagn
    0 föremål

Mitt trestegsfuskblad för daglig kost

My Three-Step Cheat Sheet for Daily Nutrition - HerbaChoices

Mitt trestegsfuskblad för daglig kost

Av Luigi Gratton, M.D., M.P.H.
Ordförande, Herbalife Nutrition Advisory Board
Vice President, Worldwide Nutrition Education and Development, Herbalife Nutrition

Som far, make och företagsledare är min tid värdefull. Att uppnå den svårfångade balansen mellan arbete och privatliv mellan karriär och familj är utmanande och ger mig väldigt lite tid att göra rätt matval, träna ordentligt och vila på en regelbunden basis.

Proteinshakes

Mitt eget behov av bra näring som är snabb och på språng ledde så småningom till att jag upptäckte proteinshakes. Proteinshakes är ett utmärkt sätt att få ditt rekommenderade dagliga intag av detta viktiga makronäringsämne. Proteinet i shaken jag dricker är huvudsakligen växtbaserat och ger den näring jag behöver för att bygga muskler. Proteinet fyller mig också och ger mig det bränsle jag behöver för träning1 och vardagliga aktiviteter. Och eftersom proteinshakeportioner är exakt uppmätta och portionskontrollerade kan jag lita på att jag får en balanserad måltid utan överskott av kalorier.

Jag har ätit Herbalife® Formula 1 Meal Replacement Shakes i flera år och skulle rekommendera dem, tillsammans med kost och träning, till alla som vill gå ner i vikt eller stödja sin hälsosamma, aktiva livsstil. Sedan 1980 har Formula 1 Shakes varit den mest sålda Herbalife-produkten eftersom de smakar fantastiskt, de finns i en mängd olika smaker, de innehåller protein och de är portionskontrollerade och balanserade, vilket innebär att de inte innehåller extra kalorier utöver vad jag behöver. Varför inkluderar jag proteinshakes i min kost? Eftersom Herbalifes globala näringsfilosofisom utvecklades av ledande experter inom näringsområdet för Herbalifes oberoende distributörer för att främja en hälsosam, aktiv livsstil, kräver ett proteinintag på upp till 30 % av de totala kalorierna varje dag. Eftersom jag tränar nästan varje dag kräver det mer protein för att delta i aktivitet med högre intensitet. Herbalife Formula 1 shakes innehåller i genomsnitt 17g protein per portion, och Protein Drink Mix eller Personalized Protein Powder kan tillsättas för att hjälpa konsumenter att uppnå sina målproteinmål baserat på deras behov.

Vetenskapen bakom proteinintag

Proteinintag bidrar till upprätthållandet av muskelmassa. Att bibehålla muskelmassa är avgörande för att bevara funktionsförmåga, normal metabol funktion och förbättrad kroppssammansättning. Proteiner bidrar till kroppens övergripande funktion och ger även energi till kroppen vid behov. Vetenskapliga bevis2 visar att ökat proteinintag kan vara fördelaktigt för att bibehålla eller bygga upp muskelmassa, fettförlust, mättnad3och viktkontroll hos friska och fysiskt aktiva individer såväl som äldre vuxna4.

Te

Efter en Formula 1 Shake gillar jag att dricka grönt te eller örtte. Teet smakar fantastiskt och det innehåller koffein, som ökar din ämnesomsättning för en känsla av energi, och växtextrakt för att stödja välbefinnandet. Te är den näst mest populära drycken i världen. Jag är ett stort fan av Herbalife-teer eftersom de finns i en mängd olika läckra smaker som hallon och citron, och de kan vara ett lågkalorialternativ jämfört med kolsyrade drycker och juicer. Teerna är också pudrade och otroligt lätta att tillaga. Det är bara en fråga om att blanda rätt mängd som anges på etiketten med vatten så är du klar. En liten flaska te räcker långt, så det är ett bra alternativ för arbetsresenärer som behöver hämtas på långa affärsmöten.

Aloe

Slutligen gillar jag alltid att ta ett par portioner aloe vera varje dag. Det är ett bra sätt att hålla sig hydrerad, eftersom det vanligtvis blandas med vatten och is. Liksom örttekoncentrat är aloe ett alternativ till söta drycker; den innehåller naturliga smakämnen och har inga konstgjorda färgämnen.Och ni märker vid det här laget att jag är partisk, men jag älskar Herbalife Nutrition® aloeprodukterna eftersom de finns i en mängd olika smaker som mango

Alla näringsprodukter jag konsumerar varje dag har ett par gemensamma drag: De innehåller användbara ingredienser som jag vill ha i min kost, och de smakar fantastiskt. Den dagliga näringen i Formula 1-shakes är viktig för att säkerställa att jag får i mig rätt makronäringsämnen (protein, fibrer, nyttiga fetter) och mikronäringsämnen (vitaminer och mineraler) varje dag. Teet ger mig en känsla av energi, och aloe hjälper mig att må bra. Och självklart måste vad du än dricker eller äter smaka bra; annars kommer du inte att hålla fast vid det på lång sikt.

Det andra fantastiska med min dagliga shake/te/aloe-kur är att det frigör mig att fokusera på viktigare uppgifter; Jag når mina mål varje dag. Och eftersom produkterna är bekväma att ta kan jag lägga till dem i min rutin som jag tycker passar. Om jag har en fullspäckad dag behöver jag arbeta mig igenom lunchen, kan jag ta en shake istället. Om min energi avtar efter en stor måltid, kan jag dricka lite örtte med koffein för att hjälpa mig att känna mig återupplivad. Denna förmåga att anpassa min behandling efter mina behov är väsentlig.

 

1Langer och Carlsohn, 2014; Moore et al., 2014b; Komar et al., 2015; Pasiakos et al., 2015b
2 Rand et al., 2003; Lekman, 2009; Paddon-Jones och Van Loon, 2012; Pasiakos et al., 2013; Martens et al., 2014
3 Martens och Westerterp-Plantenga, 2014; Pesta och Samuel, 2014; Leidy et al., 2015; Morrison och Laeger, 2015
Björkman et al., 2012; EFSA NDA Panel, 2012; Bernstein et al., 2012; Bauer et al., 2013

.