FRAKT VÄRLDEN | GRATIS ÖVER £60     clearpay     klarna

  • Login Icon Logga in
  • Vagn
    0 föremål

Hur vänskap hjälpte mig att uppnå min viktminskningslösning

How Friendship Helped Me Achieve My Weight Loss Resolution - HerbaChoices

Hur vänskap hjälpte mig att uppnå min viktminskningslösning

 

 

Tara Tashjian: Herbalife Nutrition Customer

Min vänskap med Connie är relativt ny – vi träffades för fem år sedan vid en gemensam väns bröllopsdusch, och under hela bröllopsduschen, möhippan och själva bröllopet upptäckte vi att vi hade mycket gemensamt. Vi älskar båda mode, tycker om att prata med människor och har sprudlande personligheter. Sedan dess har hon blivit en av mina bästa vänner.

Vi delade också en annan sak gemensamt. Vi kämpade båda med vår vikt och strimlade de där kilona.

Ända sedan gymnasiet har jag hanterat övervikt. Gång på gång var mitt nyårslöfte att gå ner i vikt och komma i form. Men varje januari kom jag tillbaka till där jag började.

För ett år sedan kom min vikt till en punkt där jag var mycket obekväm. Jag hade precis fyllt 30, min ämnesomsättning hade saktat ner och jag kände mig väldigt nedstämd. Jag kände mig besegrad – tills jag hittade det stöd jag behövde i Connie.

Om du först inte lyckas...Hitta en hjälpande hand

Efter några år som vänner blev Connie fokuserad och började nå sina viktminsknings- och välmåendemål. För att vara ärlig överraskade hennes resultat mig till en början eftersom vi tillsammans hade provat så många olika planer och taktiker, men de fungerade aldrig.

Connie berättade för mig att hon hade träffat en hälso- och friskvårdscoach som hade utvecklat ett personligt kostprogram och träningsrutin som utformats speciellt för henne. Hennes tränare var en oberoende distributör av Herbalife Nutrition.

Connie fick inte bara bra resultat, utan hon fick också tillbaka sitt självförtroende. Hon måste ha sett mina ögon gnistra av nyfikenhet och intresse, för hon sa: ”Jag vill att du ska känna som jag gör. Jag vill dela denna hälsoresa med dig.” Connie blev en oberoende Herbalife Nutrition-distributör som arbetade deltid och blev min coach.

För mig var det så unikt och speciellt. Hon brydde sig så mycket om mig! Hon visste hur upprörd jag var över att jag inte kunde gå ner i vikt, men ännu viktigare visste hon att jag hade det i mig att ändra mig. Hon sa till mig gång på gång: "Du har det här; du kan göra det.”

Hon fick mig att tro på mig själv. Med hennes stöd gav jag det personliga kost- och träningsprogrammet mitt allt, och det har gett utdelning oerhört mycket och på så fantastiska sätt.

Den distributörsskillnad som avslöjas genom min vän

Mitt allra första träningspass var en av de svåraste sakerna jag någonsin har gjort i mitt liv. Jag var ur form och självmedveten. Men Connie stod vid min sida och gjorde medvetet övningar som kräver en partner och uppmuntrade mig hela vägen. Det var en ögonöppnande upplevelse och jag började genast på allvar med programmet.

Connies stöd är en av huvudorsakerna till att detta program faktiskt fungerade. Att ha någon som ditt ständiga stödsystem, någon i ditt hörn som verkligen hejar på dig – det gör hela skillnaden.

Mitt ursprungliga mål var att gå ner 30 pund, men jag var inte säker på att jag kunde göra det. Jag trodde helt enkelt inte på mig själv, men det hade Connie. Hon uppmuntrade mig och när jag väl engagerade mig och spände mig ner kunde jag göra det.

Det har gått nästan ett år, och jag har gått ner 53 pund.* Jag hade hört talas om "distributörsskillnaden" som Herbalife Nutrition erbjuder sina kunder, men det var inte förrän Connie började coacha mig som jag verkligen förstod dess innebörd.

Hur socialt stöd fick mig att fortsätta

När du går till gymmet tränar du ofta själv med hörlurarna på. Men jag är en social person; Jag gillar att vara med andra människor. Connie introducerade mig för en kostklubb och ett träningsläger där samhället är uppmuntrande och vänligt; de bara inspirerar dig och motiverar dig att fokusera och uppnå dina mål.

Att ha det stödet och se andra människors resor och resultat – det är upplyftande. För mig är det nästan som en andlig upplevelse.

2 saker som hjälpte mig att uppnå min viktminskningslösning

Mitt främsta råd till personer som kämpar för att hålla fast vid sitt nyårslöfte är detta: ta ansvar inför någon Att veta att någon hejar på dig och förväntar sig att du levererar resultat förändrar helt ditt tänkesätt.

Hitta också en gemenskap: ett stödsystem som uppmuntrar dig om du känner dig svag eller gör ett misstag. Även om du har ett misstag här eller där, fortsätt. Imorgon är en ny dag, så försök igen.

.