FRAKT VÄRLDEN | GRATIS ÖVER £60     clearpay     klarna

 • Login Icon Logga in
 • Vagn
  0 föremål

"En njutning för dina sinnen": Ärlig recension av Rachel Allens recept på Herbalife Nutrition-shake

‘A treat for your senses’: Honest Review on Rachel Allen’s Herbalife Nutrition shake recipes - HerbaChoices

"En njutning för dina sinnen": Ärlig recension av Rachel Allens recept på Herbalife Nutrition-shake

MODE-, livsstils- och resebloggaren Fashionable Frank utforskade Rachel Allens Herbalife Nutrition Formula 1-recept och gav sina ärliga recensioner. Läs vidare om du vill veta mer.

Herbalife Nutrition har slagit sig ihop med kocken Rachel Allen för att ge dig "Recept med Rachel". Dessa läckra och hälsosamma måltidsersättningshakes är gjorda med Herbalife Nutrition Formula 1. Varje shake innehåller 220 kcal per portion och ger en utmärkt källa till högkvalitativt protein och mikronäringsämnen.

*** Observera att jag har fått dessa produkter i utbyte mot en recension. Denna recension är min ärliga åsikt om dessa produkter och påverkas inte av hur jag tog emot dem ***

SE VIDEON

Herbalife Nutrition Formula 1

Jag fick en Herbalife Nutrition Formel 1-korg från mina vänner på Immediate PR att granska inklusive Green Goddess och Fruit Burst shakes. De beskrivande namnen ger dig en ledtråd om vad dessa shakes är gjorda av. För dig som älskar att äta grönsaker och grönt är The Green Goddess en njutning för dina sinnen. Medan Fruit Burst behöver ingen introduktion. Jag gillade verkligen båda och jag rekommenderar dem starkt, särskilt om du inte har tillgång till hälsosam mat av god kvalitet till frukost eller lunch. Ibland rusar vi så mycket på morgonen eller på lunchen att vi tar något snabbt men inte nödvändigtvis bra för oss.

Grön gudinna

The Green Goddess är en välsmakande måltidsersättningshake. Den är fräsch, lätt och har tarmrengörande egenskaper samtidigt som den är ett bra sätt att införliva grönsaker i din kost. Jag är skyldig till att inte äta tillräckligt med grönt som selleri, gurka och spenat. När jag växte upp såg jag hur Popeye åt spenat och blev omedelbart starkare! Den Gröna gudinnan är packad med 100 g spenat men jag kan inte lova att du kommer att kämpa i form som Popeye, tyvärr! Det är dock ett bra ställe att börja. När den görs enligt instruktionerna finns det bara 220 kcal per portion. Jag ska vara ärlig, jag förväntade mig inte att detta skulle smaka så gott som det gjorde. Det är lika gott och uppfriskande som det ser ut och jag tror att du kommer att älska det!

Ingredienser

 • 26g Formel 1 Vaniljsmak
 • 100 g rå selleri, grovt hackad
 • 100 g rå gurka, grovt hackad
 • 3 matskedar citron- eller limejuice
 • 250 ml mjölk
 • 150 g is

Blanda alla ingredienser tills de är helt slät.

Fruit Burst

The Fruit Burst är en shake fylld med kraftfull smak! Om du är ett fan av smoothies kommer du att gilla Fruit Burst. Jag gillar att äta frukt, särskilt bär, så den här shaken var en njutning för mina smaklökar. Fruit Burst görs med ingredienser som 150 g naturlig yoghurt, 15 g av havre och 75g säsongens bär som definitivt kommer att sätta en pepp i ditt steg. Det är en utsökt måltid att äta på morgonen eller till lunch. Det finns bara 220 kcal per portion så det är ett hälsosamt alternativ till wraps och mackor. Jag njöt av att ha Fruit Burst till frukost. Det är verkligen ett bra sätt att börja dagen på.

Ingredienser

 • 26 g av Formel 1 hallon- och blåbärssmak
 • 150g naturell yoghurt
 • 100 g mango
 • 75g för säsongens bär
 • 15g gröthavre
 • 1 matsked citron- eller limejuice
 • 150 g is

Blanda alla ingredienser tills det är helt slätt.

Franks tankar 

Jag har ett stort intresse för välbefinnande, kondition och hälsosam kost även om jag inte lyckas uppnå alla dessa så konsekvent som jag skulle vilja I grund och botten, vad jag säger är att livet kan komma i vägen. Det är ingen ursäkt men vi kan känna oss trötta på kvällarna och äta något skräp åt oss eller hoppa över frukosten för att ta bussen eller tåget på morgnarna. Jag tror att det är här Herbalife Formula 1 skulle vara fördelaktigt för människor. Dessa måltidsersättningshakes är så goda och lätta att tillaga, det är en win-win-situation! Jag är en vanlig kille som gillar att klä mig bra, må bra, äta ute på trevliga restauranger, ta en öl eller vin och se mig som bäst. Att lägga till Herbalife Formula 1 är ett bra sätt att ge dig själv näringsämnen från grönsaker eller frukt som du kanske saknar i din kost. Det är dock inte ett magiskt trick, så förvänta dig inga mirakel!

Jag är verkligen imponerad av Herbalifes Formel 1 måltidsersättningshakes. Vanligtvis är jag ganska skeptisk till "under"-produkter som påstår att de kommer att göra det och det. Jag tror att det är annorlunda med Herbalife Formula 1, särskilt när man förbereder shaken och ser alla grönsaker och frukter gå in i dem. Det är uppenbart att det finns hälsofördelar med att använda dem. Jag rekommenderar att du testar Herbalife Formula 1 shakes. Kolla in Herbalife Nutrition webbplatsen för mer information.

Det var allt för nu, jag hoppas att du gillade det här inlägget och att det har gett dig några svar om Herbalife Nutrition Formula 1 måltidsersättningshakes. Glöm inte att kolla in mig på Instagram, YouTube och Facebook för fler livsstilsinlägg.

Jag har varit Fantastisk Frank och du har varit Fantastisk!

Tills nästa gång,

HÅLL DIG FRISK!

Om du vill läsa mer om Herbalife Nutrition och se Rachel Allens signaturrecept, klickar du här.

Originalt blogginlägg av Fashionable Frank, vänligen klicka här för att se inlägget.

 

.